Skip to content

Verzenden en retourneren

Verzenden:

Bestel je een product dat op voorraad is en plaats je de bestelling voor 16.00 uur? Dan verzenden we deze nog dezelfde werkdag! Veel van onze handgemaakte artikelen worden op aanvraag besteld die helemaal aansluiten op jouw wensen. Je kunt namelijk op onze webshop je eigen artikelen samenstellen! Die artikelen nemen gemiddeld 2 – 5 werkdagen in beslag.  Bestellingen worden normaal gesproken verzonden op volgorde van binnenkomst. Heb je een verzoek tot spoedbestelling, neem dan contact met ons op via info@pemss.nl

Voor het verzenden van onze artikelen maken we gebruik van de dienstverlening van MyParcel/PostNL.

Retourneren:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt, in het geval van een volledig retour, het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, is het de bedoeling dat je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking terugstuurt. Verpakkingen mogen niet geopend zijn. Alle artikelen dienen dus ongebruikt en schoon geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@pemss.nl. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product door ons op tijd in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Producten die op maat voor je gemaakt zijn, of die je in de uitverkoop besteld hebt, zijn uitgesloten van retournering. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.