Skip to content

Veiligheid

Belangrijke informatie over de veiligheid van kralen en zelfgeregen producten 

Bij ons staat jouw veiligheid en die van je kleintje voorop. Wij weten als geen ander (jaja, ook wij hebben ervaring met het ouderschap) hoe belangrijk de veiligheid van jouw kindje is. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat al onze producten veilig zijn voor kleintjes. Ons bedrijf is gevestigd in het Limburgse Nederweert. Wij werken in een klein team met moeders die weten wat voor jou belangrijk is.

Onze Bitty’s, Clips, wagenspanners en andere artikelen zijn getest en gecertificeerd naar de Europese speelgoednormering en de Nederlandse Warenwet. Ze hebben hierdoor een CE- markering en mogen daarom op de Europese markt verkocht worden aan jou als consument. Elk handgemaakt artikel wordt voordat deze verzonden wordt handmatig getest en nagemeten.

Wij maken gebruik van 100% silicone kralen. Onze kralen zijn vrij van onder andere BPA, PVC, lood en Ftalaat want veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast is het gebruikte hout FSC gekeurd. Silicone heeft een antibacteriële werking en is daarnaast ook nog eens smaak- en geurloos. Wist je dat silicone ook goed hergebruikt kan worden? Wij dragen graag een steentje bij aan het milieu.

Net als bij vele andere baby- en kinderartikelen kun je water en een sopje (lauw water) gebruiken om de silicone kralen schoon te maken. En wat dacht je van een toetenboener! Helaas kun je onze handgemaakte artikelen niet uitkoken of in de vaatwasser doen.