Skip to content

Over ons

Het ontstaan van Pemss

Misschien herken je het wel; heerlijk knutselen in je vrije tijd óf samen met je kinderen aan de keukentafel. Marieke (het creatiefje achter Pemss) knutselt al jaren met silicone en maakt (já je leest het goed; handgemaakt!) diverse creaties voor baby’s en kinderen. Een klein jaar geleden is ze uit haar liefde voor de mogelijkheden van silicone gaan combineren met beukenhout (fsc) en breidde zo haar hobby uit. Daardoor werd ze een kleine naamsbekendheid in haar vrienden- en familiekring en groeide de vraag naar haar creaties. Een paar maanden later stond Dion (een online vakidioot én vriend van de familie) op de stoep en zag de online mogelijkheden van deze bijzondere creaties. Samen hebben ze het professioneel aangepakt om haar handgemaakte pareltjes bekend te maken in de Nederlandse baby- en kinderbranche. Zo zijn ze samen ingeschreven bij de KVK, hebben ze samen een webshop opgericht en verdelen ze de taken naar waar ze in uitblinken. Zo blijft Marieke de creatieveling en is Dion vooral bezig met het online gebeuren. 

Pemss, wat is dat nou voor een naam?

Leuk dat je het vraagt! Marieke heeft samen met haar vriend Emiel 3 prachtige kinderen. 2 dochters (Pim en Sue) en 1 zoon (Sil). Door elke eerste letter van elke naam te pakken en samen te voegen, ontstond Pemss. Persoonlijker kan het toch niet worden? Wist je dat we onszelf regelmatig voorstellen? Je kunt ons volgen op Instagram #handmadebypemss  waar we je op de hoogte houden van onze allernieuwste creaties, aanbiedingen en reviews.  

Welke creaties maakt Pemss?

#safetyfirst! Onze handgemaakte baby- en kinderartikelen voldoen aan de strengste eisen en worden gecontroleerd op wel meer dan 100 punten voordat ze worden verzonden. Bij ons staat veiligheid voorop en dat weten we als ouder zijnde als geen ander. Omdat we niet willen dat we een ‘standaard-baby-webshop’ worden, richten we ons vooral op de alledaagse creaties zoals bitty’s (bijtringen), clips (speenkoorden) en commodeslingers die het gemak van elke ouder doen laten stijgen. Meer over veiligheid lees je hier.