Skip to content

Disclaimer

De website van Pemss, www.pemss.nl, is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet, maar het kan gebeuren dat niet alle informatie op deze website actueel, juist en/of volledig is. Pemss behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.

De inhoud van deze website is slechts ter informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie (bijvoorbeeld tariefinformatie) worden ontleend. Zet- en drukfouten zijn daarmee voorbehouden. Op alle producten, diensten, opdrachten, offertes en facturen van Pemss zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

We hebben geprobeerd om alle artikelen zo kleurecht mogelijk weer te geven. Het kan echter voorkomen dat de kleur van een artikel in het echt anders oogt dan op de website. Dit kan onder andere komen door beeldscherminstellingen.

Hoewel er op deze website instructies worden gegeven voor het veilig rijgen en knopen, is Pemss niet aansprakelijk voor gevaarlijke situaties of problemen die optreden bij het gebruik van door de klant zelf geregen artikelen. Houd je aan de maximale lengte voor bijvoorbeeld speenkoorden, zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan, en neem nooit genoegen met een ‘ondeugdelijk’ geregen artikel.